ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛЬВІВСЬКИЙ ЗАВОД ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ №1".

Код за ЄДРПОУ: 01267024
Телефон: (032) 292-08-08
e-mail: lzzbv@ukrpost.ua
Юридична адреса: 79021, м.Львів, вул.Кульпарківська, 93.
 
Дата розміщення: 29.04.2015

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 17.04.2014
Кворум зборів** 71.38
Опис Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1. Обрання лiчильної комiсiї та затвердження її складу.
2. Обрання Голови та секретаря загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення з питань порядку проведення загальних зборiв.
4. Розгляд звiту Правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства в 2012-2013 роках. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння.
5. Розгляд звiту Наглядової ради Товариства за 2012-2013 роки. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради.
6. Розгляд висновкiв Ревiзiйної комiсiї Товариства про результати перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства в 2012-2013 роках. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду висновкiв Ревiзiйної комiсiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства в 2012-2013 роках.
7. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2012рiк та 2013рiк.
8. Визначення порядку розподiлу чистого прибутку (покриття збиткiв) Товариства за пiдсумками роботи в 2012-2013 роках. Прийняття рiшення про виплату дивiдендiв та затвердження розмiру дивiдендiв Товариства.
9. Визначення основних напрямiв дiяльностi Товариства на 2014 рiк.
10. Про вчинення правочинiв та попереднє схвалення вчинення правочинiв, ринкова вартiсть майна або послуг, що може бути їх предметом перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв Товариства за даними рiчної фiнансової звiтностi товариства.
11.Про дострокове вiдкликання Наглядової ради Товариства в повному складi та дострокове припинення повноважень Голови та членiв Наглядової ради Товариства.
12. Про розiрвання цивiльно-правових, трудових договорiв (контрактiв), укладених з Головою та членами Наглядової ради Товариства та обрання особи, як уповноважується на розiрвання договорiв (контрактiв) з ними.
13.Про затвердження кiлькiсного складу Наглядової ради Товариства.
14.Про обрання членiв Наглядової ради Товариства.
15.Про обрання Голови Наглядової ради Товариства.
16.Про затвердження умов цивiльно-правових, трудових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради Товариства, встановлення розмiру їх винагороди та обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (контрактiв) з Головою та членами Наглядової ради Товариства.
17.Про дострокове вiдкликання Ревiзiйної комiсiї Товариства в повному складi та дострокове припинення повноважень Голови та членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства.
18. Про розiрвання договорiв, укладених з Головою та членами Ревiзiйної комiсiї Товариства та обрання особи, як уповноважується на розiрвання договорiв з ними.
19.Про затвердження кiлькiсного складу Ревiзiйної комiсiї Товариства.
20.Про обрання членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства.
21.Про обрання Голови Ревiзiйної комiсiї Товариства.
22.Про затвердження умов договорiв, що укладатимуться з Головою та членами Ревiзiйної комiсiї Товариства, встановлення розмiру їх винагороди та обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з Головою та членами Ревiзiйної комiсiї Товариства.

Пропозицiї про включення додаткових питань до порядку денного не поступали. Пропозицii (проекти рiшень) до перелiку питань порядку денного внесено Наглядовою радою. Збори скликано за iнiцiативою Наглядової ради Товариства. За результатами розгляду питань порядку денного - прийнято рiшення по кожному питанню та викладено у протоколi загальних зборiв.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.