ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛЬВІВСЬКИЙ ЗАВОД ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ №1".

Код за ЄДРПОУ: 01267024
Телефон: (032) 292-08-08
e-mail: lzzbv@ukrpost.ua
Юридична адреса: 79021, м.Львів, вул.Кульпарківська, 93.
 

Річний звіт за 2011 рік

Опис бізнесу(текстова частина)

Важливі події розвитку (в тому числі злиття, поділ, приєднання, перетворення, виділ) Вiдкрите акцiонерне товариство "Львiвський ЗБВ №1" було створене вiдповiдно до наказу РВ ФДМУ у Львiвськiй областi шляхом корпоратизацiї. Товариство зареєстровано 07 грудня 1994 року Франкiвською райдержадмiнiстрацiєю, № запису 1218. Пiдприємство пiсля приватизацiї працює повнiстю на госпрозрахункових вiдносинах. iсторiя ВАТ "ЛЗЗБВ №1" почалось у 1946 роцi з розчинного вузла i так званого господарського подвiр"я будiвельного управлiння. З огляду на потреби будiвництва в будiвельних матерiалах "Комбiнат промислових пiдприємств" (такою з 1946 по 1952р. була назва заводу), крiм виготовлення розчину та залiзобетону, виконував роботи з вторинної обробки щебеню, розпилу деревини, деревообробки. В 1954 роцi побудовано цех з випуску пустотних плит. З 1965 року завод розпочав будiвництво збiрного залiзобетону. Потужностi заводу дозволяли випускати понад 80 тис.м.куб. збiрного залiзобнтону. З конструкцiй нашого заводу побудовано такi об"єкти як "Львiвський автобусний завод". "Львiвсiльмаш", "Завод газової апаратури", "Кiнескоп", "Електрон", "Лорта" та iншi. Нинi завод випускає в основному конструкцiї для житлового, приватизованого будiвництва, для будiвництва об"єктiв соцкультпобуту.
Про організаційну структуру емітента, дочірні підприємства, філії, представництва та інші відокремлені структурні підрозділи із зазначенням найменування та місцезнаходження, ролі та перспектив розвитку, зміни в організаційній структурі у відповідності з попереднім звітним періодом ВИЩИМИ ОРГАНОМ ТОВАРИСТВА Є ЗАГАЛЬНI ЗБОРИ, НАГЛЯДОВА РАДА, РЕВIЗIЙНА КОМIСIЯ. ПРАВЛIННЯ.
Органiзацiйно Товариство знаходиться на однiй територiї. Дочiрнiх пiдприємств та фiлiй у товариства не має.
Будь-які пропозиції щодо реорганізації з боку третіх осіб, що мали місце протягом звітного періоду, умови та результати цих пропозицій Пропозицiй щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб не надходило.
Опис обраної облікової політики (метод нарахування амортизації, метод оцінки вартості запасів, метод обліку та оцінки вартості фінансових інвестицій тощо) Облiк на пiдприємствi ведеться по журнально-ордернiй формi у паперовому виглядi. Податки товариство платить загальнi, пiльг по оподаткуванню немає. На пiдприємствi видано наказ "Про облiкову полiтику" вiд 20 грудня 2000 року № 41, дiя якого прогнозована. При веденнi облiку застосовується План рахункiв, затверджений наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 30.11.1999р. №291. Знос (амортизацiя) основних засобiв в податковому облiку нараховується у вiдповiдностi зi ст.8 Закону України "Про оподаткування прибутку пiдприємств" вiд 22.05.97р. № 283I97-ВР iз змiнами i доповненнями. В бухгалтерському облiку амортизацiя нараховується за кожним об'єктом окремо, але iз застосуванням методу нарахування амортизацiї iз залишкової вартостi за ставками по групам основних засобiв, що передбаченi Законом України "Про оподаткування прибутку пiдприємств". Оцiнка запасiв здiйснюється по фактичнiй собiвартостi. Метод оцiнки вибуття запасiв, матерiалiв, палива, запчастин, МШП для списання на виробництво здiйснюється за середньозваженою цiною (середньозваженою собiвартiстю). Аналiтичний облiк наявностi i руху матерiалiв, запасiв та МШП ведеться в обiгово-сальдових вiдомостях за кожним найменуванням ТМЦ окремо та в розрiзi матерiально-вiдповiдальних осiб, в бухгалтерiї - в кiлькiсно-сумовому виразi, на складах за картками складського облiку - в кiлькiсному виразi.
Текст аудиторського висновку Приватне пiдприємство
Аудиторська фiрма


Свiдоцтво про внесення в Реєстр суб'єктiв аудиторської дiяльностi № 2427 вiд 26.01.2001 р.,
Продовжене до 04.11.2015р.
79020, м. Львiв, вул. Ю.Липи, 37, к. 46
тел.Iфакс (032) 245-51-62, 067-909-70-88,
рIр 2600100003306 в фiлiї <УКРЕКСIМБАНК> в м. Львовi, МФО 325718,
Код ЄДРПОУ 31144371

Головi правлiння
ПАТ "Львiвський завод
залiзобетонних виробiв №1"
п. Зайцеву А.О.

Аудиторський висновок (звiт незалежного аудитора)
щодо фiнансової звiтностi
публiчного акцiонерного товариства <Львiвський завод залiзобетонних виробiв №1> станом на 31.12.2011р.
1.Вступ.
Вiдповiдно до "Положення щодо пiдготовки аудиторських висновкiв, якi подаються до Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку при розкриттi емiтентами та професiйними учасниками фондового ринку", затверджених Рiшенням ДКЦПФР 19.12.2006р. №1528, "Вимог до аудиторського висновку при розкриттi iнформацiї емiтентами цiнних паперiв (крiм емiтентiв облiгацiй мiсцевої позики)>, якi подаються до Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку, затверджених Рiшенням ДКЦПФР 29.09.2011р. №1360, розроблених вiдповiдно до Законiв України "Про цiннi папери та фондовий ринок" (3480-15), Закону України <Про аудиторську дiяльнiсть>, iнших законодавчих актiв України та у вiдповiдностi з вимогами Мiжнародних стандартiв контролю якостi, аудиту, огляду, iншого надання впевненостi та супутнiх послуг (далi - МСА) Мiжнародної федерацiї бухгалтерiв, прийнятих в якостi Нацiональних стандартiв аудиту рiшенням Аудиторської палати України № 122 вiд 18 квiтня 2003 року, в тому числi у вiдповiдностi iз МСА № 700 <Формулювання думки та надання звiту щодо фiнансової звiтностi>, МСА 705 <Модифiкацiя думки у звiтi незалежного аудитора>, МСА 706 <Пояснювальнi параграфи та параграфи з iнших питань у звiтi незалежного аудитора>I Аудитором були виконанi процедури згiдно вимог МСА 500 <Аудиторськi докази>, що вiдповiдають метi отримання достатнiх i прийнятних аудиторських доказiв. У процесi виконання аудиторських процедур Аудитор звертав увагу на доречнiсть та достовiрнiсть iнформацiї, що використовувалася ним як аудиторськi докази. Аудиторськi докази необхiднi Аудитору для об_рунтування аудиторської думки.
У своїй роботi Аудитор використовував принцип вибiркової перевiрки. Пiд час перевiрки до уваги бралися тiльки суттєвi викривлення.. Цi стандарти вимагають вiд нас дотримання вiдповiдних етичних вимог а також зобов'язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання об_рунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми й розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах, а також оцiнку i застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв. Цi стандарти вимагають вiд нас дотримання вiдповiдних етичних вимог а також зобов'язують нас планувати i здiйснювати аудиторську перевiрку з метою одержання об_рунтованої впевненостi в тому, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит включає перевiрку шляхом тестування доказiв, якi пiдтверджують суми й розкриття iнформацiї у фiнансових звiтах, а також оцiнку i застосованих принципiв бухгалтерського облiку й суттєвих попереднiх оцiнок, здiйснених управлiнським персоналом, а також оцiнку загального подання фiнансових звiтiв, якi складають повний комплект фiнансової звiтностi публiчного акцiонерного товариства <Львiвський завод залiзобетонних виробiв №1>, надалi Товариство:
- форма № 1 "Баланс" станом на 31.12.2011 р.,
- форма № 2 "Звiт про фiнансовi результати" за 2011 р.,
- форма № 3 "Звiт про рух грошових коштiв" за 2011 р.,
- форма № 4 "Звiт про власний капiтал" за 2011 р.,
- форма № 5 <Примiтки до рiчної фiнансової звiтностi> за 2011 р.
1.1. ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ УПРАВЛIНСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ ЗА ПIДГОТОВКУ ТА
ДОСТОВIРНЕ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ФIНАНСОВОЇ ЗВIТНОСТI.
Управлiнський персонал несе вiдповiдальнiсть за складання i достовiрне подання цiєї фiнансової звiтностi вiдповiдно до нацiональних Положень (Стандартiв) бухгалтерського облiку (надалi П(С)БО) та такий внутрiшнiй контроль, який управлiнський персонал визначає потрiбним для того, щоб забезпечити складання фiнансової звiтностi, що не мiстить суттєвих викривлень унаслiдок шахрайства або помилки.
Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрiшнього контролю стосовно пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв, якi не мiстять суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки; вибiр та застосування вiдповiдних принципiв бухгалтерського облiку, облiкової полiтики, а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають обставинам.
Пiдготовка фiнансової звiтностi вимагає вiд керiвництва розрахункiв та припущень, що впливають на суми активiв та зобов'язань, вiдображених у фiнансовiй звiтностi, а також на суми доходiв та витрат, що вiдображаються у фiнансових звiтах протягом звiтного перiоду.
1.2. ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ АУДИТОРА.
Вiдповiдальнiстю аудитора є висловлення думки щодо цiєї фiнансової звiтностi на основi результатiв проведеного аудиту. Аудитор здiйснив аудиторську перевiрку вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв аудиту. Цi стандарти вимагають вiд нас дотримання вiдповiдних етичних вимог, а також планування й виконання аудиту для отримання достатньої впевненостi, що фiнансова звiтнiсть не мiстить суттєвих викривлень. У своїй роботi Аудитор використовував принцип вибiркової перевiрки.
У зв'язку з тим, що за умовами договору не було передбачено проведення заглибленого аналiзу якостi ведення податкового облiку, аудитори не виключають, що подальшою податковою перевiркою можуть бути виявленi викривлення.
Аудит передбачає виконання аудиторських процедур для отримання аудиторських доказiв щодо сум та їх розкриття у фiнансовiй звiтностi. Вибiр процедур залежав вiд судження аудитора та включав оцiнку ризикiв суттєвих викривлень фiнансової звiтностi внаслiдок шахрайства або помилки. Виконуючи оцiнку цих ризикiв, аудитор розглянув заходи внутрiшнього контролю, що стосуються складання та достовiрного подання суб'єктом господарювання фiнансової звiтностi з метою розробки аудиторських процедур, якi вiдповiдають обставинам, а не з метою висловлення думки щодо ефективностi внутрiшнього контролю суб'єкта господарювання. Аудит включав також оцiнку вiдповiдностi використання облiкової полiтики, прийнятностi облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом, та загального подання фiнансової звiтностi.
Аудиторськi докази, отриманi Аудитором, є достатнiми i прийнятними для формулювання пiдстави для висловлення модифiкованої аудиторської думки.
2.Основнi вiдомостi про Товариство.
1 Повна назва Публiчне акцiонерне товариство <Львiвський завод залiзобетонних виробiв № 1>
2 Скорочена назва ПАТ "ЛЗЗБВ №1"
3 Код за ЄДРПОУ 01267024
4 Мiсцезнаходження товариства (КОАТУУ) 79021, м. Львiв, вул. Кульпаркiвська, 93
Франкiвський р-н, (код КОАТУУ 4610136900)
5 Органiзацiйно-правова форма
(КОПФГ) 230. Акцiонерне товариство.
6 Банкiвськi реквiзити 1.поточн. рах №26002061080601 ЛФ АБ <Брокбiзнесбанк>, МФО 325774.
7 Дата реєстрацiї, номер Свiдоцтва про державну реєстрацiю, орган, який видав Свiдоцтво Дата проведення державної реєстрацiї 07.12.1994 р. Свiдоцтво серiї АОО № 761510, видане державним реєстратором Львiвської мiської ради. Номер запису про включення вiдомостей про юридичну особу до ЄДР 1 415 120 0000 011718.
8 Дата внесення змiн та доповнень до статутних документiв Протокол № 1I2011 вiд 14.12.2011 р. Нова редакцiя Статуту зареєстрована 17.01.2012р. державним реєстратором Львiвської мiської ради. Запис № 14151050005011718.
9 Види дiяльностi за КВЕД:
23.61.Виготовлення виробiв з бетону для будiвництва.
68.20.Надання в оренду й експлуатацiю власного чи орендованого нерухомого майна.

10 Iнституцiйний сектор економiки за КIСЕ. S.11002. Приватнi не фiнансовi корпорацiї.
11 Останнi збори акцiонерiв 14.12.2011р.
12 Телефон (факс) 292-08-08
13 Кiлькiсть акцiонерiв Всього: 494,
в т.ч.
-юридичнi особи - 1 (номiнальний утримувач);
-фiзичнi особи - 493.
14 Електронна адреса lzzbv1@gmail.com


3.Оцiнка вiдповiдностi використаних облiкових полiтик.
Фiнансова звiтнiсть Товариства пiдготовлена згiдно з вимогами Нацiональних положень (стандартiв) бухгалтерського облiку та облiкової полiтики. Рiчна фiнансова звiтнiсть складена на пiдставi даних бухгалтерського облiку Товариства за станом на кiнець останнього дня звiтного року.
Прийнятою облiковою полiтикою Товариства встановленi такi методи облiку та принципи оцiнки активiв та зобов'язань за наказом <Про облiкову полiтику> № 7 <а> вiд 01.04.2011р.
 нарахування амортизацiї основних засобiв (ОЗ) проводилось у 1-ому кварталi за податковим методом. За 2-4 кв. 2011р. за прямолiнiйним методом. Вибiрковою перевiркою на прикладi окремих оди ниць основних засобiв на прикладi № 2503 <електрокронбалка> по балансовому рахунку 104 <Машини та обладнання> за 4,5,6 мiсяцi 2011р., на прикладi № 264 <машина для нагрiву стержнiв> <по балансовому рахунку 104 <Машини та обладнання> за 04,05,06.2011р. дослiджено, що вiд обраного методу нарахування амортизацiї наказом про облiкову полiтику, вiдхилень не зауважено. Первинна i залишкова вартiсть основних засобiв, вiдповiдно, на 31.12.2011р. складає 6912 i 1655 тис. грн.
 В аналiтичнiй вiдомостi облiку основних засобiв, зауважено ряд предметiв з <0> залишковою вартiстю, але продовжують служити як актив (наприклад по № 2007 <Камера твердiння> (полiгон №1), кран мостовий 5 тн. за 04,05, 06 мiсяцi 2011р. по балансовому рахунку 104 <Машини та обладнання>, якi необхiдно дооцiнити до справедливої вартостi або списати з балансу
 Перед складанням рiчної звiтностi згiдно вимог ЗУ вiд 16.07.1999р № 996-ХIV <Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi> було проведено iнвентаризацiю ТМЦ, коштiв i розрахункiв на пiдставi наказу № 2i вiд 27.12.2011р. Вiдхилень даних iнвентаризацiї вiд даних бухгалтерського облiку не виявлено.
 Амортизацiю малоцiнних необоротних матерiальних активiв передбачено нараховувати у першому мiсяцi їх використання в розмiрi 100% їх вартостi. Гранична вартiсть прийнята в сумi 1000 грн. В балансi Товариства МНМА вiдсутнi.
 Методом оцiнки руху запасiв є метод середньозваженої собiвартостi, що не суперечить П(С)БО № 9, п. 7.4. <Наказу про облiкову полiтику>. Одиницею запасiв рахується їх найменування. Транспортно-заготiвельнi витрати, пов'язанi з придбанням запасiв, включаються до собiвартостi придбаних запасiв. У звiтностi товариства зарахованi придбанi товари, допомiжнi матерiали за первинною вартiстю, яка визначена за собiвартiстю i вiдповiдає вимогам П(С)БО №9 "Запаси" та Наказу "Про облiкову полiтику". На 31.12.2011р. запаси вiдображено в II роздiлi <Активу> Ф-1, YIII роздiлi Ф-5, вiдповiдає даним аналiтичного облiку по вiдповiдних видах запасiв.
 При вiдпуску малоцiнних та швидкозношуваних предметiв в експлуатацiю, їх вартiсть списується з балансу з подальшою органiзацiєю оперативного кiлькiсного облiку таких предметiв за мiсцями експлуатацiї та вiдповiдними особами протягом строку їх фактичного використання;
 Резервування коштiв на забезпечення оплати вiдпусток не передбачено створювати. Згiдно П(С)БО 11 <Зобов'язання> належало нараховувати резерв на виплату вiдпусток для рiвномiрного розподiлу коштiв по середньому вiдсотку належних до виплати прогнозних сум вiдпускних.
 На дебiторську заборгованiсть за товари, роботи, послуги резерв сумнiвних боргiв не нараховано, строк позовної давностi якої минув. Належало нарахувати по iнших дебiторах, по яких, вiдповiдно до умов договору, минув термiн розрахункiв, наприклад, по ВАТ <Галбуд> в сумi 11655,96 грн. На бiльшiсть сум дебiторської заборгованостi представлено акти звiрки розрахункiв. Аудитори пропонують провести 100% акти звiрки з дебiторами.

 Оцiнку ступеня завершеностi операцiй з надання послуг (виконаних робiт) здiйснювався шляхом вивчення виконаної роботи, при цьому, в бухгалтерському облiку доходи вiдображаються у звiтному перiодi в момент пiдписання акту приймання-передавання послуг (виконаних робiт), накладних на вiдпуск товарiв, продукцiї;
 Визнання та вiдображення в облiку витрат здiйснювався вiдповiдно до вимог П (С) БО 16 <Витрати> на пiдставi принципу нарахування та вiдповiдностi. Для узагальнення iнформацiї про витрати Товариства протягом звiтного перiоду застосовувався тiльки 9 клас рахункiв;
 Грошовi кошти на розрахунковому рахунку пiдтверджено виписками банку станом на 31.12.2011р. та вiдображено по р.230 "Балансу".
 Перевiрено облiк касових операцiй та первинних касових документiв. Залишки готiвки в касi в межах лiмiту. Перевiрено складання авансових звiтiв по розрахунках з пiдзвiтними особами. Зауважень немає.
 Витрати майбутнiх перiодiв в балансi вiдсутнi.
 Метою проведення аудиторської перевiрки фiнансової звiтностi є висловлення думки стосовно того, чи складена фiнансова звiтнiсть в усiх суттєвих аспектах згiдно з визначеною концептуальною основою фiнансової звiтностi.
Фiнансова звiтнiсть Товариства пiдготовлена згiдно з вимогами Нацiональних положень (стандартiв) бухгалтерського облiку та облiкової полiтики. Рiчна фiнансова звiтнiсть складена на пiдставi даних бухгалтерського облiку Товариства за станом на кiнець останнього дня звiтного року.
4. АУДИТОРСЬКА ДУМКА
Складання аудиторського висновку щодо повного комплекту фiнансової звiтностi регламентується МСА №700 <Формулювання думки та надання звiту щодо фiнансової звiтностi>. МСА № 705 <Модифiкацiї думки у звiтi незалежного аудитора>. У зв'язку з наявнiстю пiдстав для висловлення модифiкованої думки даний аудиторський висновок складено вiдповiдно до МСА № 705 <Модифiкацiї думки у звiтi незалежного аудитора>.
4.1. ПIДСТАВА ДЛЯ ВИСЛОВЛЕННЯ МОДИФIКОВАНОЇ ДУМКИ
Аудитор не приймав участi в спостереженнi за iнвентаризацiєю наявних активiв та зобов'язань, оскiльки був призначений пiсля дати її проведення. Товариство не створювало резерв виплати вiдпускних сум, не створювало резерв сумнiвних боргiв з дебiторської заборгованостi, в якiй , вiдповiдно до умов договору, минув термiн розрахункiв. В аналiтичнiй вiдомостi облiку основних засобiв зауважено ряд предметiв з <0> залишковою вартiстю, але продовжують служити як актив, якi необхiдно дооцiнити до справедливої вартостi або списати з балансу, зауважено некоректнi проведення з облiку бартерних операцiй.
5.Висновок.
Висновок незалежного Аудитора складено у вiдповiдностi з вимогами Мiжнародних стандартiв контролю якостi, аудиту, огляду, iншого надання впевненостi та супутнiх послуг (надалi - МСА) Мiжнародної федерацiї бухгалтерiв, прийнятих в якостi Нацiональних стандартiв аудиту рiшенням Аудиторської палати України № 229I7 вiд 31 березня 2011 року, в тому числi у вiдповiдностi iз МСА № 705 <Модифiкацiя думки у звiтi незалежного аудитора>.
Концептуальною основою фiнансової звiтностi ПАТ <ЛЗЗБВ-1> є загальнi вимоги стосовно подання iнформацiї про фiнансову звiтнiсть згiдно з П(С)БО, дiючими на Українi, якi вимагають правдивого розкриття i подання iнформацiї у вiдповiдностi з принципами безперервностi, послiдовностi, суттєвостi, порiвнянностi iнформацiї, структури та змiсту фiнансової звiтностi.
Аудитор вважає за можливе пiдтвердити, що, прийнята система бухгалтерського облiку ПАТ <Львiвський завод залiзобетонних виробiв №1> за 2011рiк в цiлому задовольняє законодавчим i нормативним вимогам, дiючим на Українi, крiм окремих зауважень. На думку Аудитора, за винятком можливого впливу, про який йдеться у параграфi <Пiдстава для висловлення умовно-позитивної думки> фiнансова звiтнiсть Товариства за рiк, який закiнчився 31.12.2011р., подає достовiрну та справедливу iнформацiю про фiнансовий стан та фiнансовi результати вiдповiдно до П(С)БО. Фiнансова звiтнiсть складена на основi дiйсних облiкових даних. В ходi перевiрки аудитор не отримав свiдоцтва щодо iснування загрози безперервностi дiяльностi Товариства.
6. IНША ДОПОМIЖНА IНФОРМАЦIЯ.
6.1.ВIДПОВIДНIСТЬ ВАРТОСТI ЧИСТИХ АКТИВIВ ВИМОГАМ ЗАКОНОДАВСТВА.
Вартiсть чистих активiв Товариства визначена шляхом вирахування iз суми активiв, прийнятих до розрахунку, суми його зобов'язань, прийнятих до розрахунку.
Розрахунок вартостi чистих активiв Товариства здiйснювався згiдно Методичних рекомендацiй Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку щодо визначення вартостi чистих активiв акцiонерних товариств вiд 17.11.2004 р. № 485 з метою реалiзацiї положень ст. 155 <Статутний капiтал акцiонерного товариства>, зокрема п. З Цивiльного кодексу України.

Рядок Сума на кiнець звiтного перiоду,
тис. грн..
1. АКТИВИ
1.2 Необоротнi активи 1 958
1.3 Оборотнi активи 4 462
1.4 Витрати майбутнiх перiодiв -
1.5. Необоротнi активи а групи вибуття -
1.5.1 Усього активiв 6 420
2. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ
2.1 Довгостроковi зобов'язання -
2.2 Поточнi зобов'язання 4 463
2.3 Забезпечення наступних виплат i платежiв -
2.4 Доходи майбутнiх перiодiв -
2.5 Усього зобов'язань 4 463
3. ЧИСТI АКТИВИ (рядок 1.5.1 - рядок 2.5) 1 957
4. СТАТУТНИЙ КАПIТАЛ, у тому числi: 64
4.1 Неоплачений капiтал -
4.2 Вилучений капiтал -
5. Вiдвернення (рядок 3 - рядок 4) 1 893

Таким чином, станом на 31.12.2011р. чистi активи публiчного акцiонерного товариства <ЛЗЗБВ-1> дорiвнюють 1 957 тис. грн., що є бiльшими вiд розмiру статутного капiталу Товариства на 1 893 тис. грн., тобто вiдповiдає вимогам ст.155 п. З Цивiльного кодексу України.
6.2. НАЯВНIСТЬ СУТТЄВИХ НЕВIДПОВIДНОСТЕЙ МIЖ ФIНАНСОВОЮ ЗВIТНIСТЮ, ЩО ПIДЛЯГАЛА АУДИТУ, ТА IНШОЮ IНФОРМАЦIЄЮ, ЩО РОЗКРИВАЄТЬСЯ ЕМIТЕНТОМ ЦIННИХ ПАПЕРIВ ТА ПОДАЄТЬСЯ ДО КОМIСIЇ РАЗОМ З ФIНАНСОВОЮ ЗВIТНIСТЮ.
Пiд час виконання завдання Аудитор здiйснив аудиторськi процедури щодо виявлення наявностi суттєвих невiдповiдностей мiж фiнансовою звiтнiстю, що пiдлягала аудиту, та iншою iнформацiєю, що розкривається емiтентом у вiдповiдностi з МСА 720 <Вiдповiдальнiсть аудитора щодо iншої iнформацiї в документах, що мiстять перевiрену аудитором фiнансову звiтнiсть>.
В результатi проведення аудиторських процедур Аудитор не отримав аудиторськi докази того, що фiнансова звiтнiсть була суттєво викривлена у зв'язку з iнформацiєю, що розкривається емiтентом цiнних паперiв та подається до Комiсiї разом з фiнансовою звiтнiстю.
6.3.ЗНАЧНI ПРАВОЧИНИ.
За даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства вартiсть активiв на
початок року складає 7404 тис. грн. Залишкова вартiсть основних засобiв на початок звiтного року складає 1797 тис. грн.
Аудитором були виконанi процедури щодо перевiрки дотримання Товариством вимог законодавства стосовно виконання значних правочинiв. В п., 10.24. Статуту Товариства передбачено укладення значних правочинiв, якi бiльшi, нiж 10% вiд залишкової вартостi основних фондiв ПАТ до 25% вартостi активiв ПАТ за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi ПАТ за згодою наглядової ради.
За 2011рiк виконано значний правочини в господарськiй дiяльностi Товариства виконано за Рiшенням Наглядової ради Товариства в сумi 643 182 грн. (Протокол Наглядової ради № 4 вiд 13.09.2011р.).
Таким чином, на пiдставi наданих до аудиторської перевiрки документiв ми можемо зробити висновок, що Товариство не порушило дотримувалось вимог законодавства виконання значних правочинiв, вiдповiдає вимогам ЗУ <Про акцiонернi товариства> № 514 вiд17.09.2008р (з змiнами i доповненнями), ст. 70.
6.4 ВIДПОВIДНIСТЬ СТАНУ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛIННЯ, У ТОМУ ЧИСЛI СТАНУ ВНУТРIШНЬОГО АУДИТУ ВИМОГАМ ЗАКОНОДАСТВА
Метою виконання аудиторських процедур щодо стану корпоративного управлiння, у тому числi внутрiшнього аудиту вiдповiдно до Закону України <Про акцiонернi товариства> було отримання доказiв, якi дозволяють сформувати судження щодо вiдповiдностi системи корпоративного управлiння у Товариствi вимогам Закону України <Про акцiонернi товариства> та вимогам Статуту.
Станом на 31.12.2011 року акцiями Товариства володiло всього акцiонерiв 494, в т. ч . 1 юридична особа, з них: 1 номiнальний утримувач, який володiє 0,21373% акцiй.
Формування складу органiв корпоративного управлiння Товариства здiйснюється вiдповiдно до:
Статуту, затвердженого загальними зборами акцiонерiв ВАТ <ЛЗЗБВ-1> (Протокол №1I2011 вiд 14.12.2011р.);
Кiлькiсний склад сформованих органiв корпоративного управлiння вiдповiдає
вимогам Статуту та вимогам, встановленим рiшенням загальних зборiв акцiонерiв.
Функцiонування органiв корпоративного управлiння регламентується Положеннями,
якi затвердженi рiшенням загальних зборiв акцiонерiв: Положення про Загальнi збори акцiонерiв, Положення про Правлiння, Положення про Наглядову раду, Положення про Ревiзiйну комiсiю, якi затверджено загальними зборами акцiонерiв 14.12.2011р. (Протокол №1I2011), що вiдповiдає вимогам ЗУ <Про акцiонернi товариства> № 514 вiд17.09.2008р (з змiнами i доповненнями).
Законом України <Про акцiонернi товариства> передбачено проводити до 30 квiтня щорiчнi загальнi збори акцiонерiв. У 2011р. загальнi збори акцiонерiв проводились 14.12.2011р.. Термiн проведення загальних зборiв акцiонерiв за результатами фiнансово-господарської дiяльностi за 2011 рiк передбачено проводити 27.04.2012р.
У Статутi Товариства не передбачено обрання корпоративного секретаря, тому у 201I роцi Товариство не обирало корпоративного секретаря. Його функцiї виконує юридичний вiддiл Товариства.
В Статутi Товариства не передбачено щодо запровадження в Товариствi посади внутрiшнього аудитора.
Контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю акцiонерного товариства протягом звiтного року здiйснювався Ревiзiйною комiсiєю.
За результатами виконаних процедур перевiрки стану корпоративного управлiння можна зробити висновок, що система корпоративного управляння створена.
Система внутрiшнього контролю в Товариствi за винятком згаданих обставин створена та дiє.
7. Висновок щодо вимог рiшення ДКЦПФРУ вiд 19.12.2006р за № 1528.
7.1. Необоротнi активи пiдприємства на 31.12.2011р. зменшились в порiвняннi з даними на 31.12.2010р. за рахунок нарахованого зносу основних засобiв, списання основних засобiв внаслiдок вiдчуження, списання вiдстрочених податкових активiв, нарахованих в попереднiх звiтних перiодах вiдповiдно до П(С)БО 17 <Податок на прибуток>.
7.2.Оборотнi активи на 31.12.2011р. зменшились в порiвняннi з даними на 31.12.2010р. на 353 тис. грн., в основному, за рахунок зменшення готової продукцiї на складах на 1477 тис. грн. з одночасним збiльшенням дебiторської заборгованостi за товари, роботи ,на 850 тис. грн., збiльшенням виробничих запасiв на 677 тис. грн. послуги виробничих запасiв, виданих авансiв, коштiв на поточному рахунку з одночасним зменшенням готової продукцiї на складi, погашення дебiторської заборгованостi за вiдвантаженi товари, роботи, послуги. Дебiторська заборгованiсть, вiдображена в Ф-1 <Баланс>, аудиторське дослiдження по якiй проведено та викладено в роздiлi <Дебiторська заборгованiсть за товари, роботи, послуги>, виникла в ходi нормального операцiйного циклу, яка буде погашена протягом 12 мiсяцiв з дати балансу, що вiдповiдає П(С)БО 10 <Дебiторська заборгованiсть>.
7.3.Зобов'язання, якi вiдображенi в Ф-1 <Баланс> в роздiлi IY <Поточнi зобов'язання>, виникли в процесi звичайної дiяльностi Товариства, зменшились станом на 31.12.2011р. в порiвняннi на таку ж дату у 2010р. на 1681 тис. грн. за рахунок, в основному, погашення кредиторської заборгованостi з отриманих авансiв, зменшення сум розрахункiв з бюджетом на 82 тис. грн. з одночасним збiльшенням кредиторської заборгованостi за отриманi товари, роботи, послуги на 616 тис. грн.
7.4.Статутний капiтал сплачено в повному обсязi, у вiдповiдностi до суми, передбаченiй в належним чином зареєстрованому Статутi на загальну суму 64 тис. грн. (64531,35 (Шiстдесят чотири тисячi п'ятсот тридцять одна грн., 35 коп.), який подiлено на 6453135 (Шiсть мiльйонiв чотириста п'ятдесят три тисячi сто тридцять п'ять) штук простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 0,01 грн. за 1 акцiю, якi на 31.12.2011р. оплачено повнiстю.
Статут ВАТ "ЛЗЗБВ №1" зареєстровано Реєстрацiйною палатою Департаменту економiчної полiтики та ресурсiв Львiвського мiськвиконкому 07.12.1994 р. № запису 1218. На пiдставi наказу Української будiвельної корпорацiї "Укрбуд" №122 вiд 29.09.1994 р. та доповнення бIн вiд 18.11.1994р. було затверджено акт оцiнки цiлiсного майнового комплексу державного пiдприємства "Львiвський завод залiзобетонних виробiв №1". Статутний капiтал товариства згiдно статутних документiв становить 64531,35 (Шiстдесят чотири тисячi п'ятсот тридцять одна грн., 35 коп.), який подiлено на 6 453 135 (Шiсть мiльйонiв чотириста п'ятдесят три тисячi сто тридцять п'ять) штук простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 0,01 грн. за 1 акцiю, якi на 31.12.2007р. оплачено повнiстю. Наказом регiонального вiддiлення фонду ФДМУ по Львiвськiй областi № 890 вiд 10.08.1998р. було визнано завершення приватизацiї ВАТ "ЛЗЗБВ №1" та викуп акцiй.
На 31.12.2011 р. розподiл акцiй вiдбувся в наступних спiввiдношеннях: Всього: 494, в т.ч.: .-юридичнi особи - 1 (номiнальний утримувач); -фiзичнi особи - 493.
1)Iнформацiя про акцiонерiв-юридичних осiб (номiнальних утримувачiв) - 1 юридична особа:
Повне найменування Код ЄДРПОУ Мiсцезнаходження К-ть
Акцiй Вартiсть
(грн.) Частка в статутному капiталi (%)
Акцiонерний комерцiйний банк <Укрсиббанк> 09807750 61005, м. Харкiв, пр-кт Московський 60. 13790 137,90 0,2137
2) решту - фiзичнi особи - 493 акцiонерiв, якi володiють 6439345 штук простих iменних акцiй в сумi 64 393,45 грн., що складає 99,7863 % вiд загальної кiлькостi акцiй у статутному капiталi Товариства.
Iнформацiя про осiб, якi володiють 10% та бiльше акцiй у статутному
капiталi Товариства:
ПIБ Мiсце проживання Документ, що посвiдчує особу Iдентифiкац. номер платника податкiв К-сть акцiй (шт.) Частка в статут
ному капiталi (%)
Демський Михайло Євстахiйович 79053 м. Львiв, вул. Боткiна №5 Паспорт КС № 029373, вид. 23.07.2002р., видан. Франкiвським РВЛМУУМВСУ у Льв. обл. 2206218113
2 880 292 44,6340
Фозикош Василь Юрiйович 79070.м. Львiв, вул.. Чукарiна № 1а, кв. 20 Паспорт КА 541386, видан. Галицьким РВЛМУУМВСУ у Льв. обл. 25.07.1997р. 1899614075 862 309 13,3626
На пiдставi рiшення загальних зборiв акцiонерiв ВАТ <Львiвський завод залiзобетонних виробiв № 1> вiд 28.09.2010р. було вирiшено провести роботу по переведенню випуску простих iменних акцiй ВАТ <ЛЗЗБВ №1> з документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування для виконання Рiшення ДКЦПФР № 98 вiд 12.10.2000р. (з змiнами i доповненнями) <Про затвердження Положення про порядок випуску iменних цiнних акцiй документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування>. Для виконання прийнятого рiшення по дематерiалiзацiї простих iменних акцiй укладено договори: 1) з Зберiгачем цiнних паперiв ТОВ <Колегiя-Цiннi папери>(Код ЄДРПОУ 32962682) № Е-1014 вiд 27.10.2010р., який дiє на пiдставi Лiцензiї серiї АВ № 533870, виданої ДКЦПФР 27.04.2010р., на професiйну депозитарну дiяльнiсть, а саме дiяльнiсть щодо ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв, строк дiї Лiцензiї з 27.04.2010р. по 27.04.2015р.; 2) з Депозитарiєм ПрАТ <Всеукраїнський депозитарiй цiнних паперiв>, код ЄДРПОУ 35917889, який дiє на пiдставi Лiцензiї серiї АВ № 498004, виданої ДКЦПФР 19.11.2009р. на провадження дiяльностi на фондовому ринку - депозитарної дiяльностi договiр № Е 2547I10 вiд 22.11.2010р. Строк дiї Лiцензiї з 27.05.2009р. по 27.05.2019р.
Загальними зборами акцiонерiв (Протокол № 1|2011 вiд 14.12.2011р.) для приведення дiяльностi у вiдповiднiсть до норм ЗУ <Про акцiонернi товариства> прийнято рiшення змiнити тип (найменування) вiдкритого акцiонерного <Львiвський завод залiзобетонних виробiв № 1> на публiчне акцiонерне товариство <Львiвський завод залiзобетонних виробiв №1>. Нова редакцiя Статуту зареєстрована 17.01.2012р. державним реєстратором Львiвської мiської ради. Запис № 14151050005011718.
Подiї пiсля дати балансу: Про реєстрацiю випуску акцiй, що здiйснюється ПАТ <ЛЗЗБВ №1> на загальну суму 64 531,35 грн. (шiстдесят чотири тисячi п'ятсот тридцять одна грн., 35 коп.) номiнальною вартiстю 0,01 грн. кожна в кiлькостi 6 453 135 (шiсть мiльйонiв чотириста п'ятдесят три тисячi сто тридцять п'ять) штук простих iменних акцiй, форма iснування бездокументарна, нацiональною комiсiєю з цiнних паперiв та фондового ринку Захiдним територiальним управлiнням, видано Свiдоцтво: реєстрацiйний номер 52I13I1I10, дата видачi 21.03.2012р. , дата реєстрацiї 03.11.2010р. Свiдоцтво про реєстрацiю випуску простих iменних акцiй вiд 03.11.2010р. № 52I13I1I10, видане Львiвським територiальним управлiнням ДКЦПФР, вважати таким, що втратило чиннiсть.
7.5. Власний капiтал Товариства, вiдображений по рядку 380 Ф-1 <Баланс>, становить на 31.12.2011р. суму 1957,0 тис. грн., який в порiвняннi з даними на 31.12.2010р. збiльшився на 697 тис. грн. за рахунок отриманих прибуткiв у 2011р.
7.6.Чистi активи Чистi активи Товариства на 31.12.2011р. складають суму 1957 тис. грн., якi бiльшi вiд суми статутного капiталу (64 тис. грн.), що вiдповiдає вимогам ст. 155 Цивiльного Кодексу України.
7.7. За звiтний рiк отримано 697 тис. грн. чистих прибуткiв.
Данi по рядку 350 Ф-1 <Баланс> вiдповiдають даним аналiтичного облiку. Данi рядку 220 Ф-2 <Звiт про фiнансовi результати> вiдповiдають р.130 Ф-4 <Звiт про власний капiтал> за звiтний перiод. На 31.12.2011р. сальдо непокритого збитку становить 913 тис. грн., що вiдповiдає даним аналiтичного облiку по балансовому рахунку 442 <Непокритi збитки>, рядку 350 Ф-1 <Баланс> з початку дiяльностi Товариства.
8.Особлива iнформацiя про емiтента, визначена ст. 41 ЗУ <Про цiннi папери та фондовий ринок> № 3480 вiд 23.02.2006р.:
8.1.На пiдставi iнформацiї - зведеного облiкового реєстру власникiв цiнних паперiв, отриманого 22.11.2011р.вiд депозитарiю ПрАТ <ВДЦП>, який iнформує про змiни, що вiдбулися у складi власни кiв акцiй емiтента ВАТ <ЛЗЗБВ-1>, яким належать 10 i бiльше вiдсоткiв голосуючих акцiй, а саме:
1).Розмiр пакету акцiй <фiзичної особи №1>, що становив 1 759 428 акцiй (або 27,2647% вiд загальної кiлькостi голосуючих акцiй емiтента), зменшився на 1 759 428 штук (або 27,2647% вiд загальної кiлькостi голосуючих акцiй емiтента) та становить вiдповiдно 0 акцiй (або 0 % вiд загальної кiлькостi голосуючих акцiй емiтента).
2).Розмiр пакету акцiй <фiзичної особи №2>, що становив 1 120 864 акцiї (або 17,3692% вiд загальної кiлькостi голосуючих акцiй емiтента), збiльшився на 1 759 428 штук (або 27,2647% вiд загальної кiлькостi голосуючих акцiй емiтента) та становить вiдповiдно 2 880 292 акцiї (або 44,634 % вiд загальної кiлькостi голосуючих акцiй емiтента).
Iнших змiн у складi власникiв акцiй, яким належить 10 i бiльше вiдсоткiв голосуючих акцiй емiтента, не вiдбулося
8.2.Посадова особа Голова Правлiння Демський Михайло Євстахiйович (паспорт КС 029373 23.07.2002 Франкiвським РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 44,63% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) Голови Правлiння прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в звязку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 28.09. 2010 року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
8.3.Посадова особа Голова Правлiння Зайцев Артур Олександрович (паспорт КВ 594284 04.05.2001 Личакiвським РВ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0% статутного капiталу емiтента, Призначено 14.12.2011. Рiшення про обрання (призначення) Голови Правлiння прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в звязку iз необхiдностю сформувати виконавчий орган у вiдповiдностi до нової редакцiї статуту. Посадову особу обрано на строк 3 роки. Попереднi посади, якi займав - з 2006 по 01.12.2011 - Директор ТзОВ "Соломонове будiвництво", з 01.12.2011 по 14.12.2011року - менеджер комерцiйного вiддiлу ВАТ "ЛЗЗБВ-1". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
8.3.1Посадова особа член Правлiння Павлiв Богдан Омелянович (паспорт КВ 231525 20.08.1999 Галицьким РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 28.09. 2010 року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Замiсть звiльненої особи нiкого не призначено, оскiльки рiшенням загальних зборiв вiд 14.12.2011року кiлькiсний склад членiв Правлiння зменшено.
8.4.Посадова особа член Правлiння Дзендзюра Надiя Iванiвна (паспорт КВ 784993 15.01.2002 Франкiвським РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 1,25% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в звязку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 26.04.2007року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Замiсть звiльненої особи нiкого не призначено, оскiльки рiшенням загальних зборiв вiд 14.12.2011року кiлькiсний склад членiв Правлiння зменшено.
8.5.Посадова особа член Правлiння Патинок Вiктор Адамович (паспорт КА 716482 27.12.1997 Франкiвським РВ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0,09% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в звязку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 26.04.2007року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
8.6.Посадова особа член Правлiння Сорока Михайло Павлович (паспорт КА 549046 26.08.1997 Франкiвським РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0,817% статутного капiталу емiтента, Призначено 14.12.2011. Рiшення про обрання (призначення) члена Правлiння прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в звязку iз необхiдностю сформувати виконавчий орган у вiдповiдностi до нової редакцiї статуту. Посадову особу обрано на строк 3 роки. Попереднi посади, якi займав - з 26.04.2007р. по 14.12.2011року - член Спостережної ради ВАТ "ЛЗЗБВ-1". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
8.7.Посадова особа Голова Спостережної ради Галас Ярослав Степанович (паспорт КВ 600595 02.03.2001 Пустомитiвським РВ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 3,02% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 26.04.2007 року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Замiсть звiльненої особи нiкого не обрано, оскiльки згiдно рiшення загальних зборiв вiд 14.12.2011 та нової редакцiї статуту утворено Наглядову раду.
8.8.Посадова особа член Спостережної ради Семенець Роман Iллiч (паспорт КА 398143 07.04.1997 Франкiвським РВ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0,01% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 26.04.2007 року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Замiсть звiльненої особи нiкого не обрано, оскiльки згiдно рiшення загальних зборiв вiд 14.12.2011 та нової редакцiї статуту утворено Наглядову раду.
8.9.Посадова особа член Спостережної ради Сорока Михайло Павлович (паспорт КА 549046 26.08.1997 Франкiвським РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0,817% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 26.04.2007 року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Замiсть звiльненої особи нiкого не обрано, оскiльки згiдно рiшення загальних зборiв вiд 14.12.2011 та нової редакцiї статуту утворено Наглядову раду.
8.10.Посадова особа член Спостережної ради Малаховецький Андрiй Євтихiйович (паспорт КВ 031101 15.12.1998 Галицьким РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0,016% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в звязку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 26.04.2007 року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Замiсть звiльненої особи нiкого не обрано, оскiльки згiдно рiшення загальних зборiв вiд 14.12.2011 та нової редакцiї статуту утворено Наглядову раду.
8.11.Посадова особа член Спостережної ради Сагайдак Йосиф Миколайович (паспорт КА 672982 02.12.1997 Галицьким РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0,07% статутного капiталу емiтента, Звiльнено 14.12.2011. Рiшення про припинення повноважень (звiльнення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати органи управлiння згiдно нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадова особа перебувала на посадi з 26.04.2007 року по 14.12.2011р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Замiсть звiльненої особи нiкого не обрано, оскiльки згiдно рiшення загальних зборiв вiд 14.12.2011 та нової редакцiї статуту утворено Наглядову раду.
8.12.Посадова особа Голова Наглядової ради Демський Михайло Євстахiйович (паспорт КС 029373 23.07.2002 Франкiвським РВ ЛМУ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 44,63% статутного капiталу емiтента, Призначено 14.12.2011. Рiшення про обрання (призначення) прийнято загальними зборами емiтента та рiшенням Наглядової ради 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати Наглядову раду у вiдповiдностi до нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадову особу обрано на строк 3 роки. Попереднi посади, якi займав - з 26.04.2007 по 28.09.2010 - член Правлiння ВАТ "ЛЗЗБВ-1", з 28.09.2010 по 14.12.2011року - Голова Правлiння ВАТ "ЛЗЗБВ-1". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
8.13.Посадова особа член Наглядової ради Галас Ярослав Степанович (паспорт КВ 600595 02.03.2001 Пустомитiвським РВ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 3,02% статутного капiталу емiтента, Призначено 14.12.2011. Рiшення про обрання (призначення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати Наглядову раду у вiдповiдностi до нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадову особу обрано на строк 3 роки. Попереднi посади, якi займав - з 26.04.2007 по 14.12.2011року - Голова Спостережної ради ВАТ "ЛЗЗБВ-1". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
8.14.Посадова особа член Наглядової ради Семенець Роман Iллiч (паспорт КА 398143 07.04.1997 Франкiвським РВ УМВС України у Львiвськiй областi), володiє 0,01% статутного капiталу емiтента, Призначено 14.12.2011. Рiшення про обрання (призначення) прийнято загальними зборами емiтента 14.12.2011р. в зв'язку iз необхiдностю сформувати Наглядову раду у вiдповiдностi до нової редакцiї статуту та Закону України "Про акцiонернi товариства". Посадову особу обрано на строк 3 роки. Попереднi посади, якi займав - з 26.04.2007 по 14.12.2011року - член Спостережної ради ВАТ "ЛЗЗБВ-1". Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.

9.Основнi вiдомостi про аудиторську фiрму, вiд iменi якої виступає незалежний аудитор.
1 Повне найменування аудиторської фiрми Приватне пiдприємство "Аудиторська фiрма "Координатор"
2 Номер та дата видачi Свiдоцтва про державну реєстрацiю суб'єкта пiдприємницької дiяльностi, ким видано Свiдоцтво про державну реєстрацiю видане Департаментом економiчної полiтики та ресурсiв Львiвської мiської ради 04.09.2000р. № запису 15803

3 Код ЄДРПОУ 31144371
4 Мiсцезнаходження (код КОАТУУ) 79020, м. Львiв, вул.. Ю.Липи, 37, кв. 46.
Код КОАТУУ 4610137500
5 Телефон (032) 245-51-62, 067-909-70-88
6 Електронна адреса kоordynator@meta.ua

7 Номер, дата видачi, ким видано Свiдоцтво про внесення в Реєстр суб'єктiв аудиторської дiяльностi Свiдоцтво №2427 видане Аудиторською палатою України 26.01.2001р., Рiшення Аудиторської палати України вiд 26.01.2001р. №98, належним чином продовжене до 04.11.2015р.
8 Iнформацiя про аудитора



Свiдоцтво Державної комiсiї з регулювання ринкiв фiнансових послуг про внесення до реєстру аудиторiв, якi можуть проводити аудиторськi перевiрки фiнансових установ серiї А № 000124 вiд 01.06.2004 р., продовжене до 30.11.2014р.
Сертифiкат аудитора України Ткач М.-Н.С. серiї А № 000424, виданий Аудиторською палатою України 30.11.1995р., продовжений згiдно чинного законодавства до 30.11.2014 р.
9 Дозвiл на проведення аудиторських перевiрок фiнансових установ, що здiйснюють дiяльнiсть на ринку цiнних паперiв Свiдоцтво Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку про внесення до реєстру аудиторiв та аудиторських фiрм, якi можуть проводити аудиторськi перевiрки фiнансових установ, що здiйснюють дiяльнiсть на ринку цiнних паперiв серiї АБ №000008 вiд 01.02.2007р. Внесено до Реєстру вiдповiдно до рiшення Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку вiд 01.02.2007р. №257, строк дiї - до 04.11.2015р. на пiдставi Рiшення ДКЦПФР № 1896 вiд 10.12.2010р.
10 Дата i номер договору на проведення аудиту Договiр № 5 вiд 02.03.2012р.
11 Дата початку та дата закiнчення аудиту 11.04.2012р.-25.04.2012р.
Директор ПП "АФ "Координатор" Ткач М.-Н.С.
Сертифiкат аудитора України серiї А № 000424 вiд 30.11.1995 р., виданий Аудиторською
палатою України, продовжений згiдно чинного законодавства до 30.11.2014р
Свiдоцтво про внесення в реєстр аудиторiв, якi можуть проводити перевiрки
фiнансових установ сер. "А" №000124 вiд 01.06.2004 р., продовжений до 30.11.2014 р.

м. Львiв <25> квiтня 2012р.
Інформація про основні види продукції або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, виконання робіт та надання послуг; залежність від сезонних змін; про основні ринки збуту та основних клієнтів; основні ризики в діяльності емітента, заходи емітента щодо зменшення ризиків, захисту своєї діяльності та розширення виробництва та ринків збуту; про канали збуту й методи продажу, які використовує емітент; про джерела сировини, їх доступність та динаміку цін; інформація про особливості стану розвитку галузі виробництва, в якій здійснює діяльність емітент, рівень впровадження нових технологій, нових товарів, його положення на ринку; інформація про конкуренцію в галузі, про особливості продукції (послуг) емітента; перспективні плани розвитку емітента; кількість постачальників за основними видами сировини та матеріалів, що займають більше 10 відсотків в загальному об'ємі постачання Основнi види продукцiї: - виробництво залiзобетонних виробiв; - виробництво залiзобетонних конструкцiй; Основними клiєнтами товариства у 2010 роцi були: ПП "Знаюбудiнвест", ВАТ "Галбуд", ПП "Iнсталпласт", ПП "Львiвметал", ТзОВ "Меркурiйбуд", ПП "Будкомплект-плюс", МПП "Техсервiс" та iншi. Пiдприємство виготовляє виробти для житлового будiвництва, бiльшiсть замовлень припадає на весняно-лiтнiй перiод. Обсяги виробництва зросли разом з ростом обсягiв будiвництва взагалi. Основним конкурентом пiдприємства є "Львiвський завод ЗБВ №2".
Інформація про основні придбання або відчуження активів за останні п'ять років. Якщо підприємство планує будь-які значні інвестиції або придбання, пов'язані з його господарською діяльністю, їх необхідно описати, включаючи суттєві умови придбання або інвестиції, її вартість і спосіб фінансування Придбань та вiдчужень активiв за останнiх 5 рокiв не було.
Інформація про основні засоби емітента, включаючи об'єкти оренди та будь-які значні правочини емітента щодо них; виробничі потужності та ступінь використання обладнання; спосіб утримання активів, місцезнаходження основних засобів. Екологічні питання, що можуть позначитися на використанні активів підприємства, інформація щодо планів капітального будівництва, розширення або удосконалення основних засобів, характер та причини таких планів, суми видатків, в тому числі вже зроблених, опис методу фінансування, прогнозні дати початку та закінчення діяльності та очікуване зростання виробничих потужностей після її завершення Основнi засоби емiтента знаходяться в задовiльному станi. Станом на 31.12.2011р. Товариство має основнi засоби по залишковiй вартостi на загальну суму 1655тис.грн. Первiсна вартiсть основних засобiв 6912 тис.грн. iз нарахованою сумою зносу 5257 тис.грн. Ступiнь зносу ОЗ 75%. Амортизацiї нараховано за 2011 рiк на суму 5257 тис.грн. Оренда основних засобiв не здiйснюється, також в звiтному перiодi не було значних правочинiв емiтента щодо основних засобiв. Виробничi потужностi в цiлому задовiльняють потреби пiдприємства, ступiнь використання обладнання в середньому складає 30-50 вiдсоткiв. Спосiб утримання активiв полягає в тому, що вартiсть активiв вiдображається в балансi пiдприємства. Мiсцезнаходження основних засобiв вiдповiдає фактичнiй адресi пiдприємства. На думку емiтента екологiчнi питання не позначаються на використаннi активiв пiдприємства. На даний час товариство не має планiв щодо капiтального будiвництва, але планує розширення або удосконалення основних засобiв за рахунок кредитiв банку.
Інформація щодо проблем, які впливають на діяльність емітента; ступінь залежності від законодавчих або економічних обмежень Основними проблемами пiдприємства є низький попит на продукцiю через скорочення обсягiв будiвництва; низька платоспроможнiсть клiєнтiв (як населення, так i органiзацiй). Iстотнi проблеми, що впливають на дiяльнiсть емiтента: - економiчна нестабiльнiсть в Українi; - постiйнi змiни в законодавствi України; - фiскальна полiтика системи оподаткування; - соцiальна напруженiсть у галузi.
Інформація про факти виплати штрафних санкцій (штраф, пеня, неустойка) і компенсацій за порушення законодавства В звiтному перiодi штрафи та компенсацiї за порушення чинного законодавствана не сплачувалось.
Опис обраної політики щодо фінансування діяльності емітента, достатність робочого капіталу для поточних потреб, можливі шляхи покращення ліквідності за оцінками фахівців емітента ДОГОВОРИ ЗАКЛЮЧАЮТЬСЯ В ОСНОВНОМУ,З ОПЛАТОЮ ПIСЛЯ РЕАЛIЗАЦIЇ ПРОДУКЦIЇ.
Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів) на кінець звітного періоду (загальний підсумок) та про очікувані прибутки від виконання цих договорів УКЛАДЕНИХ, АЛЕ НЕ ВИКОНАНИХ ДОГОВОРIВ ПIДПРИЄМСТВО НЕ МАЄ.
Стратегія подальшої діяльності емітента щонайменше на рік (щодо розширення виробництва, реконструкції, поліпшення фінансового стану, опис істотних факторів, які можуть вплинути на діяльність емітента в майбутньому) На пiдприємствi проводяться економiчнi розрахунки для пiдвищення прибутковостi пiдприємства, розширення ринку збуту продукцiї, пошук нових клiєнтiв. Складається бiзнес-план для покращення фiнансового стану виробництва. Проводиться замiна i ТП для покращення технiчної документацiї, якостi продукцiї, здiйснюється пошук ринку збуту, проводиться реалiзацiя для нелiквiдiв.
Опис політики емітента щодо досліджень та розробок Товариство не здiйснює i не планує здiйснювати дослiдження та розробки, витрати на дослiдження та розробки за звiтний перiод вiдсутнi.
Інформація щодо судових справ, стороною в яких виступає емітент, його дочірні підприємства або його посадові особи (дата відкриття провадження у справі, сторони, зміст та розмір позовних вимог, найменування суду, в якому розглядається справа, поточний стан розгляду). У разі відсутності судових справ про це зазначається Товариство у звiтному перiодi не було задiяне в судових справах.
Інша інформація, яка може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента, у тому числі, за наявності, інформацію про результати та аналіз господарювання емітента за останні три роки у формі аналітичної довідки в довільній формі Iншої суттєвої iнформацiї немає.